Om os

 

Alle former for el-service og installationer
Vores serviceafdeling er veludstyret og består af kompetente, erfarne medarbejdere, som med mange år i branchen har prøvet lidt af hvert. Vores serviceafdeling er derfor et godt valg, hvis du vil være sikker på at få den bedste løsning på en installation eller el-service. Med kvalitet og god kundeservice for øje sørger vi for at få arbejdet gjort professionelt og efter kundens behov.

Overordnet tilbyder vores serviceafdeling:

- Servicebiler med et opgavespecifikt komponentlager
- Servicemontører, der kender kundens installationer
- Opgavedisponering, så der altid er et stående beredskab klar til hurtig udrykning
- Back-up medarbejdere på alle større opgaver, der sikrer hurtig og effektiv afhjælpning
- Prioritering og planlægning af opgaverne, så alle kunder får en optimal service
- Rådgivning for kunderne om omkostninger ved reparation eller ny installation på anlæg
-  Videreuddannelse af vores medarbejdere

Vi tilbyder desuden døgnvagt og diverse andre services, som hvidevareservice – hvis der skulle opstå problemer med de hårde hvidevarer i hjemmet.

 

Forretningsovertagelse  

Ved årsskiftet har Blåhøj El A/S overtaget firmaet Installatør Knud Petersen i Filskov.

Mange års godt samarbejde har gjort, at det faldt meget naturligt at vi overtog efter Kaj Petersen, som har et ønske om at trappe ned.

Kaj vil dog i en periode være med i firmaet og stå til rådighed med sin store viden og kundekendskab.

Forretningsadressen bliver fremadrettet på Buelundvej i Blåhøj, og vi kan kontaktes på begge firmaers telefonnumre.

Vi vil bestræbe os på at servicere Filskov-kunderne i samme ånd og handling, som de har været vant til og håber at forretningsovertagelsen vil blive til alles tilfredshed.

Vi vil gøre vores for at det lykkes.

 

I kan træffe os på følgende numre:

75345017  &  75348122

 

 

Historie

I 1958 startede Kaj Petersens forældre elektrikerforretning i Filskov. I 1962 byggede de den nye forretning og man havde udover elektriker opgaver også VVS, for Kajs morbror der var uddannet smed blev ansat til at stå for VVS delen af firmaet Installatør Knud Petersen i Filskov.

I 1979 overtog Kaj Petersen halvdelen af firmaet.

i 1998 døde Kajs far, Knud Petersen og Kajs morbror, hvilket betød at Kaj Petersen måtte på skolebænken. På Herning Tekniske Skole kunne han nemlig tage autorisationen som VVS på et halvt år, hvilket kunne lade sig gøre da Kaj jo havde haft tilknytning til faget i efterhånden 35 år. Det var i øvrigt sidste gang skolen kunne tilbyde det på så kort tid. I dag tager det to år.

Kaj tænkte at nu manglede han kun, at kunne tilbyde kunderne at flytte toilettet, nu hvor de var i gang med at lave badeværelset hvorfor han tog Kloakmester uddannelsen på AMU centret i weekenderne, hvilket var meget omfattende på grund af alle de forskellige regler, blandt andet om miljø.

Det betyder også at Kaj Petersen er indehaver af både El-installatør autorisationen, VVS autorisationen og Kloakmester autorisationen.

Kaj Petersen er 69 år gammel og synes tiden var inde til at geare ned. John Hansen har overtaget virksomheden pr. 1. januar 2021.

EL-afdelingen flytter til Blåhøj i løbet af de næste tre uger, hvor der er en stor butik sammen med el forretningen.

Smedene bliver i Filskov den næste halve til hele år, hvor Kaj så skal hjælpe med at styre VVS og jordvarmeafdelingen.

Der skal ansættes en autoriseret VVS mand til at overtage Kaj Petersens opgaver, for John Hansen der ejer Blåhøj EL A/S har ikke autorisationen til VVS men til EL.

 Der er på nuværende tidspunkt 5 elektrikere i Filskov, og 3 smede samt to arbejdsmænd (der graver jordslanger ned). I mange år har der været 15 medarbejdere i alt, og da det gik vildest for sig (i 2006, 2007 og 2008) var vi 17 mand fortæller Kaj Petersen, der supplerer at i 2008 lavede firmaet 108 jordvarmeanlæg. For at sælge så mange anlæg blev der lavet i alt 330 jordvarme tilbud, hvilket betød en succesrate på ca. 30% hvilket i de kredse må siges at være ret flot.

Fremtiden
Det næste år har Kaj lovet John Hansen fra Blåhøj EL A/S at blive det næste årstid og stå for VVS ,derefter skal jeg leve livet fortæller Knud Petersen der har nogle gamle biler, gamle motorcykler og knallerter som han har sat til side som skal repareres lidt på når han får god tid.

Kaj Petersen ved endnu ikke helt  hvad der skal ske med bygningerne, når de bliver forladt. Det kan være de skal væltes eller laves om til lejligheder. Den store gule bygning hvor der er værksted og kontor i, blev bygget i 1962 til elvarme, og den er jo rigtig godt isoleret, så den kunne man måske godt dele op i nogle lejligheder. Der er en grund nede bagved som man kan sælge, hvor der i dag er en værksteds-lagerbygning, som nok skal væltes.

Det er dog ikke en helt ny tanke at Kaj skulle stoppe, det har han faktisk gået og tænkt på de seneste 10 år, men har ikke haft tid til at gøre noget ved det, da der har været mange opgaver til firmaet.

At det blev Blåhøj EL A/S, skyldes at John Hansen og Kaj Petersen har gået og hjulpet hinanden når de hver især har haft brug for flere folk til nogle opgaver, hvor de så har lånt medarbejdere fra hinanden. De har også delt vagter, så de  hver især kunne holde fri. 

Kaj og John har tit haft snakket om det, for der var ikke nogle af Kajs medarbejdere der var interesseret i at købe firmaet. 

Både Installatør Knud Petersen og Blåhøj EL A/S er meget ens, de har mange af de samme typer af kunder: landmænd, industri og private i nogenlunde samme geografiske område.