Varmepumper

Forhandler og servicering af varmepumper

Hos Blåhøj El forhandler vi forskellige varmepumper, både luft til luft, luft til vand og jordvarme. Vi er parate med rådgivning om udvalget, så vores kunder er sikre på at vælge den rigtige varmepumpe til deres behov. Når varmepumpen er valgt, så sørger vi gerne for en professionel montering, så varmepumpen fungerer optimalt.

Om det er luft til luft eller luft til vand, så kan vi desuden stå til rådighed med service og reparation, udført af vores faguddannede personale.

For fremvisning og tilbud af varmepumper, kontakt Simon Bramming via mail: simon@be-as.dk, eller ring på telefon: 20 72 50 17.

Udbetaling af tilskud i forbindelse med installation af varmepumpe:
For at kan få tilskud fra Bygningspuljen udbetalt, skal i lave et projektregnskab til Energistyrelsen. I kan med fordel benytte VE-installatørs skabelon og vejledning
                                                                                                     
» Se skabelon og vejledning her                                                       

Luft til luft

Vi forhandler bl.a. BOSCH varmepumper, som stiller krav til varmepumpernes funktion i kolde og fugtige klima. Med deres afrimningsteknik forhindrer varmepumperne tilisning i vores kolde og fugtige udendørsomgivelser, og er derfor en ideel løsning til bl.a. sommerhuse, eller huse med elvarme eller brændeovn.

For at undgå nedkøling og fugt som kan skabe skimmelsvamp i huset, så kan varmepumpen sørge for at holde en jævn temperatur på omkring 10 °C over en selvvalgt periode. På den måde undgår man også andre unødige varmeudgifter, når varmepumpen sørger for det hele.

Ved at fordele varmen jævnt og konstant skabes et sundt indeklima, og derfor har BOSCH også sørget for en teknologi der automatisk tilpasser sig husets behov. Med deres unikke varmefordeling sørger varmepumpen for at undgå træk, giver varmere gulve og en stabil temperatur, samtidig med at det er et billigt alternativ til elvarme.

Luft til vand

Luft til vand varmepumper er typisk en billigere løsning end olie- og gasfyr, kræver mindre betjening og har en høj driftssikkerhed. Derfor er det et oplagt valg til opvarmning af vand, hvis fjernvarme eller jordvarme ikke er en mulighed.

Varmepumpen installeres på ydersiden af huset og forbindes med rør til husets varmtvandsbeholder, og fungerer ligesom luft til luft varmepumpen ved at trække varmeenergi ud af luften udenfor og sende denne energi ind i husets varmtvandsbeholder.

Vi hjælper dig igennem hele forløbet, lige fra vejledning og rådgivning om luft til vand varmepumperne, over udvælgelse af den rigtige model, til installering og montering.

Vi forhandler med:

Bosch
Daikin
Mitsubishi
Kaisai
Panasonic

BOSCH varmepumpe